Close Menu

Waarom deze competitie?

 

De Nederlandse tuincentra hebben de beste kerstshows van het land. Met veel aandacht voor beleving, prachtige assortimenten en bijzondere presentaties wordt jaarlijks het nieuwste aanbod aan kerstartikelen verkocht in de tuincentra.

Wij willen u op deze website tonen wat de Nederlandse tuincentra dit jaar voor u in petto hebben en waar u prachtige kerstshows kunt bezoeken. U kunt stemmen op de kerstshow die u het beste vindt en daarmee een Nationale Tuinbon winnen of een van de andere prachtige prijzen.

Met deze competitie willen wij de makers van bijzondere kerstshows belonen voor hun inspanningen.

Deze competitie wordt georganiseerd door vakblad TUINZAKEN in samenwerking met Tuinbranche Nederland.

 

Doe mee en werp je tuincentrum in de strijd om de ‘Beste Kerstshow van Nederland’. Wie maakt de mooiste, de meest innovatieve en commercieel slimste show van 2016? Net als voorgaande jaren organiseert TUINZAKEN de ‘Beste Kerstshow van Nederland’ in samenwerking met Tuinbranche Nederland.

Hier tref je een informatiebrochure en het inschrijfformulier. Aanmelden en inzenden van beeld kan tot 5 november. Daarna beoordelen consumenten en vakjury de inzendingen en wie weet heeft jouw tuincentrum de ‘Beste Kerstshow van Nederland’!